Priekuļi
Cēsis
Piektdiena
    28. februāris 2020.
Vārda diena šodien: Skaidrīte, Skaidra un Justs
Rīt: Diegabiksis
Elektroniskais žurnāls

Kontakti

Jaunumi

 » Meklēt!

 » Interesanti

Pasākumi

Uzņemšana

Mācības

Metodiskās izstrādnes

Pieaugušo izglītība

Audzēkņiem

Stundu saraksts

Karjera

Darbinieki

Sports

Pašdarbība

Bibliotēka

Sporta bāze

Dienesta viesnīca

Nolikumi

Pārskati

Projekti

Iepirkumi

Sludinājumi

Absolventi

Vēsture

Lapas karte

JAUNUMS - no arhīva [ Izdrukai ]
« Atpakaļ
  Meistarklase „Aktuālais uzkodu, pamatēdienu un desertu pagatavošanā”Tehnikums
25.novembris 2015.

Šodien, 25.novembrī ēdināšanas pakalpojumu specialitātes audzēkņi piedalās meistarklasē „Aktuālais uzkodu, pamatēdienu un desertu pagatavošanā”, kuru vada mūsu skolas absolventi, restorāna Steiku Haoss KID* šefpavārs Kristaps Sīlis un 2015.gada Valsts profesionālā konkursa 1.vietas ieguvēja Kristīne Baiba Žegare, kā arī restorāna pavārs Edgars Jaunzems.



Programmā šādas tēmas:

Uzkoda- Laša uzpūtenis, zemos grādos gatavota laša fileja, kaltēta laša āda, diļļu rīvmaize, gurķu sorbets, gurķu pelni, marinēts gurķis.

Pamatēdiens- Zemos grādos gatavota cūkas fileja bekonā, sakņu selerijas biezenis, gī sviestā gatavota sakņu selerija, medoti burkāni, gruboto, sarkanvīna mērce.

Deserts- Šokolādes- karameļu muss, kakao biskvīts, kakao drumstalas, vaniļas saldējums, ķiršu- jogurta kūka

 

Skolotāja Dace Stīpniece


« Atpakaļ
Google APPS PT
PT Wiki
LIBRO
TIMETABLE
Facebook  

Ārējās saites

Izgītības un zinātnes ministrija
Priekuļu novada dome
Cēsis
Sporta klubs AMI
Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Egļu gatve 9, Priekuļi, Priekuļu pag., Priekuļu nov. LV-4126. telefons/fakss 64130602. e-pasts: info@vtdt.edu.lv
Lapu veidoja un uztur
Andrejs Rampāns
2011 (2005)
Admin