 Mums, E16 kursa audzēkņiem, mācību priekšmetā „Ēdienu gatavošanas tehnoloģija” tika organizēta mācību ekskursija uz Hotel Cēsis restorānu un kafejnīcu „Pagrabiņš”, kurš visiem plaši pazīstams ar gardajām picām .
Šeit mūs laipni sagaidīja uzņēmuma vadītāja Dace Aplociņa. Viņa mūs iepazīstināja ar uzņēmuma telpām, darba organizāciju tajās, ēdienkartēm un ar datorizēto preču uzskaites sistēmu.
 Kad nonācām līdz virtuvei, kļuva pavisam interesanti. Tur mūs iepazīstināja ar pavāra darba inventāru, dažādām tehnoloģiskajām iekārtām un produktiem.
Beigās paši savām rociņām varējām pagatavot itāļu picas E16 kursa gaumē, kuras vēlāk baudījām ar gardu muti.
Bija ļoti interesanti, varēja daudz uzzināt profesionālajā jomā, taču vislielāko prieku, manuprāt, radīja tas, ka paši varējām darboties virtuvē!
Ceram, ka arī mums būs iespēja mācību prakses iziet šajos uzņēmumos.
E16 grupas audzēkne Betija Bērziņa
|