JAUNUMS
  Ēdināšanas pakalpojumu profesionālais konkurssTehnikums
12.marts 2019.

Ir noslēdzies tehnikuma profesionālais konkurss Ēdienu gatavošanā un noskaidroti uzvarētāji. Šogad konkursa dalībniekiem bija jāpagatavo pamatēdiens no vistas gaļas, kura sastāvā obligāti bija jāiekļauj graudaugu produkti, un saldā zupa. Dalībniekiem bija jāorganizē savs darbs, lai iekļautos atvēlētajā laikā un vienlaicīgi pasniegtu abus ēdienus atbilstošā temperatūrā.


Paldies visiem fināla dalībniekiem par radošām idejām, ieguldīto darbu un garšīgi pagatavotiem ēdieniem. Īpašs prieks par 1.kursa audzēkņiem, kuri bija ļoti nopietni gatavojušies un bija līdzvērtīgi konkurenti vecākajiem kursiem.

1.vietu ieguva Pārsla Puriņa (E16),

2.vieta Kasparam Bogdanovam (E18),

3.vieta Kitijai Andai Pētersonei (E18)

Uzvarētāju apbalvošana tiks organizēta Ēdinātāju kopīgā pasākumā 27.martā


http://www.pt.edu.lv