JAUNUMS
  Tehnikuma audzēkņi asistē prestižos Riga Food 2019 konkursosAudzēkņi
10.septembris 2019.

Ar absolventa un Latvijā populārā pavāra Māra Jansona atbalstu un iesaisti astoņiem Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikuma audzēkņiem – Betijai Bērziņai, Renātam Vanagam, Pārslai Puriņai, Madarai Ilzei Eglītei, Raivo Krastiņam, Samantai Tropai, Evitai Priedītei un Agijai Ķēdei – aizvadītajā nedēļā bija iespēja asistēt divos prestižos izstādes Riga Food 2019 pavāru konkursos.


5.spetembrī audzēkņi konkursa “Bocuse d’Or” Latvijas atlasē pasniedza divu Latvijas šefpavāru – Dināra Zvidriņa un Jura Latišenoka pagatavotos ēdienus starptautiskai profesionāļu žūrijai, kurā bija pārstāvēti pavāri no tādām valstīm kā Beļģija, Anglija, Krievija, Igaunija, Zviedrija un Norvēģija.

Savukārt 6.septembrī audzēkņi apkalpoja klientus pop-up restorānā konkursa “Baltijas kulinārais mantojums” ietvaros, kurā sacentās visu triju Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pavāru komandas.

Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikums pateicas Mārim Jansonam un biedrības “Pavāru klubs” valdes priekšsēdētajai Svetlanai Rižkovai par iespēju jauniešiem piedalīties un gūt vērtīgu praktisko pieredzi.


http://www.vtdt.lv